Om os

VERTIC designs and manufactures its own safety products

Design

Vores sikkerhedsrådgivere og ingeniører er specialiseret i design og udvikling af et sikkert og brugervenligt arbejdsmiljø. Tekniske og praktiske aspekter vurderes ud fra kunde- og stedspecifikke krav (fareidentifikation og risikovurdering) og opfølges af omhyggelig rådgivning og design.

VERTIC designs and manufactures its own safety products

Producent

VERTIC udvikler, designer og producerer sine egne produkter. Innovative produkter og systemer af høj kvalitet til sikker og komfortabel arbejde i højden. Vi arbejder på gode og solide løsninger sammen med vores kunder.

VERTIC in-house control lab

Test og inspektion

For at vi fortsat kan sikre kvalitet og sikkerhed, skal sikkerhedsforanstaltninger testes regelmæssigt i overensstemmelse med gældende standarder og lovgivning. VERTIC specialister udfører uafhængig inspektion og certificerer dit udstyr.

Alle VERTIC’s produkter og systemer opfylder eller overgår de vigtigste sikkerhedsstandarder og lovmæssige krav. Med henblik på dette bliver VERTIC’s produkter testet og certificeret af et uafhængigt europæisk testcenter (Notified Body), der er specialiseret i personlige værnemidler.

VERTIC has its own installation teams available

Installation

Vores specialiserede installationsteam installerer vores sikkerhedsforanstaltninger på stedet og består af specialister, som er uddannet og trænet i arbejde i højden.

Retour en haut